Hoppa till textinnehållet

Private Banking och vårt kapitalförvaltningserbjudande

Du är viktig för oss

Därför vill vi erbjuda dig det bästa vi har. För dig med stora placeringsvolymer och speciella behov erbjuder vi Private Banking.


Lösningarna handlar exempelvis om finansiell planering, kapitalförvaltning, juridik, skatt och bekväma banktjänster. Som kund i Private Banking får du en personlig licensierad och certifierad rådgivare, som har gott om tid att träffa dig.

Det här är Private Banking

Egen licensierad rådgivare

Som kund på Private Banking har du tillgång till våra mest kvalificerade rådgivare, med kompetens och befogenheter att ge dig råd i alla typer av placeringsfrågor. Oavsett om det handlar om värdepappersaffärer, krediter, pensioner eller bolån får du professionell, saklig och personlig vägledning. Genom din rådgivare har du också tillgång till bankens samlade kunnande inom placeringar och analyser.

Värdepapperstjänster

I Private Banking ingår allt du behöver för att kunna göra värdepappersaffärer. Med vår värdepapperstjänst kan du på ett enkelt sätt handla med aktier. Tjänsten Mäklardepå Aktiv ingår där du får direkt tillgång till en aktiemäklare. Du får investeringsförslag baserade på våra analytikers råd och en professionell diskussionspartner som ger aktuella affärsförslag anpassade efter dina behov.

Betal- och kreditkort MasterCard Platinum

Med betal- och kreditkort MasterCard Platinum får du tillgång till många av de tjänster som behövs för en tryggare och smidigare vardagsekonomi. I kortet ingår en mängd förmåner som du har nytta av både i vardagen och på resan. Ordinarie pris för kortet är 495 kr/år. 

Juridisk rådgivning 

Som kund i Private Banking kan du få juridisk hjälp via två av våra samarbetspartners - Lexly och Familjens jurist. Via Lexly får du kostnadsfritt skriva obegränsat antal juridiska avtal online. 

Rådgivning med ett större produktutbud

Ett nära samarbete mellan rådgivare och värdepappersspecialist ger större möjlighet att skräddarsy din portfölj efter dina behov med hjälp av fler produkter på värdepappersmarknaden.

Företagsteam

Är du företagare kommer vårt erbjudande givetvis också omfatta de delar av din ekonomi som rör företaget. Beroende på i vilken fas ditt företag befinner sig bemannar vi det team av specialister som bäst motsvarar dina behov. 

Exklusiva event

Du bjuds in till en rad olika spännande events under året, med varierande riktning. Tidigare så har vi till exempel bjudit in till hockey-VM, musikalresa, julbord, föreläsning med Carl-Jan Granqvist och mycket annat.

 

Hållbarhet och samhällsengagemang

Som en stor aktör på finansmarknaden kan vi påverka samhällen, människor och miljö, samt bidra till en mer hållbar utveckling.

Omvärldsbevakning och placeringstips