Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Bli kund hos oss

Sala Sparbank

Bli kund i en lokal bank

Som kund hos oss är du med och bidrar till att skapa växtkraft i Sala och Heby kommuner. Genom vår sponsring och vinstavsättningar till olika projekt och initiativ stödjer vi utvecklingen inom föreningsliv, idrott, kultur, näringsliv och utbildning i vårt område.

Vi finns alltid nära - oavsett om du vill komma och träffa oss på våra kontor, prata med oss i telefon eller sköta dina tjänster digitalt via vår app eller internetbank.

Välkommen!

Ansök om att bli privatkund

Fyll i ansökningsformuläret via länken nedan så hör vi av oss till dig inom 5 bankdagar. Vi kommer att kontakta dig via telefon och sedan boka in ett möte där vi tillsammans går igenom vad vi har att erbjuda dig.

Alla ansökningar kommer att genomgå en individuell prövning där vi som bank behöver förstå syftet med varför du önskar bli kund i Sala Sparbank. Därför är det viktigt att du redan i din ansökan svarar utförligt på frågorna. 

Välkommen med din ansökan! 

Våra banktjänster

Som kund hos oss får du

  • Ett Privatkonto
  • Internetbanken
  • Personlig service på telefon
     

Du kan välja till

  • Bankkort MasterCard - 300 kr/år
  • Internetbetalning, för att betala räkningar till bankgiro och plusgiro - 300 kr/år

 

Ladda ner

  • Vår app
  • Swish

Insättningsgaranti

Bankens konton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Du som kontohavare har rätt till ersättning för din sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kr. Utöver det kan du enligt lag under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till vissa särskilda angivna händelser, t ex försäljning av privatbostad, med högst 5 000 000 kr. Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Insättningsgaranti

Lägg till banktjänster för dina barn

Låt ditt barn komma i gång med sin egen ekonomi. Med ett eget konto, bankkort och Swish kan de betala själva och spara ihop egna pengar.

Vill du byta bank?

Välkommen till ett bankkontor så hjälper vi dig. Se vår checklista vilka handlingar som är bra att ha med sig.

Därför ställer banken frågor

I din ansökan ställer vi frågor om dig och hur du kommer att använda våra tjänster. Det gör vi för att skydda både dig och banken från brott, helt i linje med svensk lagstiftning.