Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Spara för din trygghet

Hos oss får du en sparränta som du gärna får jämföra. Utöver en schysst ränta bidrar du dessutom till att göra Sala och Heby till ännu bättre platser att leva och arbeta på. 

  • Fasträntekonto 3,80 % - ett bundet sparande med fast ränta. Vilken ränta du får beror på hur länge du väljer att binda dina pengar (ränta per den 240522 bindningstid 3 mån).
  • Sparkapitalkonto från 3,00 % - ett tryggt och långsiktigt sparande (ränta per den 240427).
Helgonmossen
Färnebofjärden

Ansök till Miljonen 2024

Har du en idé som skapar växtkraft? Nu är ansökan till årets Miljonen öppen. I år avsätter vi hela 5,5 miljoner kronor till förmån för Miljonen. En del av summan har vi valt att öronmärka till Bygdegårdar då de är viktiga samlingsplatser på våra orter och vi vill vara delaktiga i att dessa bevaras och utvecklas.

Boka tid

Nu kan du som privatkund enkelt boka ett möte med oss på banken när det passar dig. 

Bli kund hos oss

Som kund hos oss är du med och bidrar till att skapa växtkraft i Sala och Heby kommuner.

Per Skargren

Åtta miljoner tillbaka till verksamhetsområdet

Under Sparbanksstämman den 24 april beslutade bankens huvudmän att avsätta åtta miljoner kronor av bankens överskott till Sala och Heby kommuner. Det innebär att banken i år gör en extra avsättning med två miljoner kronor mot förra årets avsättning på sex miljoner kronor. Detta bland annat till följd av den svåra översvämningen i september förra året som slog hårt mot både privatpersoner och föreningar.

Samlare

Vilket intresse tar du med dig in i pensionen?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Men du kommer fortfarande att vara samma person. Se till att du har råd sen när du har tid.

Skydda dig mot bedrägerier

Vilka är varningssignalerna för bedrägeri? Hur kan du skydda dig och vad gör du om du blivit utsatt? Vi har samlat information om olika typer av bedrägerier och  olika metoder och hur du kan skydda dig mot dem.

Skydda dig mot bedrägerier
Harsjön Sala

Sök till Sala Sparbanks Hållbarhetsstipendium

Vill ni utveckla ert företags hållbarhetsarbete? Sala Sparbanks Hållbarhetsstipendium riktar sig till företag som har en stark vilja att utvecklas inom hållbarhet och som ser en långsiktig vinning i att integrera hållbarhetsarbetet, det vill säga social-, ekonomisk- och ekologisk hållbarhet i den dagliga verksamheten. Ansök senast 19 maj. 

Happy roommates moving home resting and talking

Räkna på ditt bolån och ansök om lånelöfte

Ansök om ett lånelöfte online och få besked direkt. Vår bolåneränta är alltid personlig.

Leende affärskvinnan med orange blus talar i mobil vid ett fönster

Sparkonto

Det är aldrig för sent att börja spara och inga summor är för små. I ekonomiskt utmanande tider är det extra viktigt. Hos oss finns det många bra konton för ett tryggt sparande med en bra ränta.

Family picking apples

Flytta bolån till oss

Har du bolån hos en annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta? Få ett preliminärt ränteerbjudande direkt.

Three forest workers in the forest

Vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhet för oss är att jobba med framtida generationers välfärd i fokus. Därför arbetar vi varje dag för att på olika sätt skapa social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Worker carrying solar panel

Ekolån

Miljöarbetet är viktigt för oss alla. Vi ställer gärna upp om du vill göra en insats för miljön, som du dessutom sparar pengar på genom lägre energikostnader.

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder

Enlig den årliga kundundersökningen SKI så har sparbankerna de nöjdaste kunderna. Tack till alla som röstat! Vi är inte som andra banker.