Meny
Vår verksamhet

Jobba hos oss

Nära, Personlig och Hållbar är vår värdegrund som genomsyrar allt vi gör i banken. Vi söker dig som tycker om att göra affärer, möta våra kunder och vill utvecklas tillsammans med oss.

Hur är det att jobba på Sala Sparbank?

Hos oss stannar många länge. Vi ser det som ett kvitto på att man trivs.  Vi är en stabil arbetsgivare som funnits i 190 år, och planerar att finnas kvar i minst lika många år till. Vi är en arbetsplats med ett stort hjärta, där vårt samhällsengagemang är en viktig del av vilka vi är.

I Sala Sparbank arbetar vi aktivt för att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Vi erbjuder en mycket god arbetsmiljö, inspirerande kollegor och möjlighet att utvecklas vidare inom banken.

Lediga jobb

Här kan du se om vi har någon ledig tjänst just nu. Du kan alltid skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att jobba hos oss. 

Vill du jobba hos oss?

Vision och värdegrund

Sala Sparbank

Nöjda kollegor

Fyra glada personer sitter utomhus på en bänk och sätter på sig skridskor

Hälsa och friskvård

Samhällsengagemang

Att ge tillbaka för en bättre framtid, är en viktig drivkraft i vårt arbete. Därför engagerar vi oss i det som händer här omkring och vill bidra till våra kommuners bästa genom vår sponsring, våra vinstavsättningar till Miljonen och andra insatser som är viktiga för att få våra samhällen att leva. Det kan gälla idrott, kultur, föreningar, näringsliv eller annat som ger en aktiv lokal marknad och en blomstrande region. Både i det långa och korta perspektivet.

Bästa ledarskap

Sala Sparbank vann förstapris för ”Bästa ledarskap” i  Brilliant Awards. Det innebär att Sala Sparbank har fått högst ledarskapsindex bland 240 deltagande företag.

- Vi har gjort en stor förändringsresa tillsammans under de senaste åren och att vi nu landat i en mycket hög medarbetarnöjdhet gör mig väldigt stolt. Vi har en tydlig målsättning och ett fantastiskt engagemang hos våra medarbetare och ledare. Med sparbanksidén i grunden som handlar om att vara med och bygga samhället som vi verkar och lever i, finns det en sådan stolthet i det vi alla gör, säger Per Skargren, vd på Sala Sparbank.

Sparbankerna har nöjdast kunder

Sparbankerna har de nöjdaste kunderna 2023. I årets SKI-undersökning får Sparbankerna högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Det är det bästa betyget vi som bank kan få och något vi är otroligt stolta över.

Healthy place to work

Hållbara företag skapas av medarbetare som mår bra. Genom att hjälpa medarbetare att undvika hälsoproblem skapas förutsättningar för att vara en attraktiv arbetsplats med hög produktivitet. Sala Sparbank har fått utmärkelsen Healthy Place to Work av OneLab som ges till alla företag som aktivt jobbar för att skapa en frisk och hållbar arbetsplats.