Hoppa till textinnehållet

Fullständiga tävlingsvillkor

1. Tävlingen är öppen för deltagare som är folkbokförda i Sverige. Är man under 18 år behöver man målsmans tillstånd innan mottagande av eventuell vinst. Tävlingen är inte öppen för Sala Sparbanks anställda.


2. Tävlingen pågår mellan 2020-09-11 och 2020-09-18 kl. 11:00. Vinnarna kommer att publiceras på Sala Sparbanks facebook och instagram genom ett nytt inlägg samt kontaktas via privat meddelande på facebook eller instagram beroende på var den tävlande deltog.


3. För att delta: Gå in på www.facebook.com/salasparbank eller instagram.com/salasparbank senast kl. 10:59 den 18 september 2020. Lämna en kommentar på tävlingsinlägget vad du tycker är det bästa med Sala Sparbank samt motivera varför just du ska vinna, med max 50 ord.
 

4. Ett bidrag per kanal är tillåtet, dvs. ett bidrag på facebook och ett på instagram.

5. Priset består av presentkort á 200 kronor på ett lokalt bageri. En person kan enbart vinna ett presentkort. Presentkortet hämtas på något av Sala Sparbanks kontor.

7. Vinnaren kommer att väljas ut av en jury som består av representanter ifrån Sala Sparbank. Juryn kommer att utse vinnarna baserat på motivering och svaret på frågan ”Vad är det bästa med Sala Sparbank”. Tävlingsjuryns beslut är slutgiltigt och kan ej överklagas.

8. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. I denna tävling utgår ingen vinstskatt.

9. Vinnare måste svara inom fem (5) dagar från att de meddelats om vinsten. Sala Sparbank presenterar namn/användarnamn i ett nytt inlägg på facebook samt instagram samt skickar ett privat meddelande till alla vinnare genom den kanal som man tävlade i den 18 september.

10. Dataskydd: Dina personuppgifter (namn) kommer endast att användas i samband med administration av denna tävling.

11. Den som deltar i denna tävling anses ha accepterat dessa villkor.

12. Ansvarig för hantering av personuppgifter är Sala Sparbank, organisationsnummer. 579500-4133, Stora Torget 3, Sala 0224-850 00.