I Aktie-TV gör programmet en resa runt jorden för att ta pulsen på de olika världsdelarna. Bankens investeringsstrategi, aktiemarknad och intressanta branscher/teman samt bolag diskuteras. Aktuella fonder presenteras och diskuteras liksom andra placeringsalternativ. Givetvis ger vi också en aktuell syn på konjunkturen, räntor och mycket annat.

 

I vårens Aktie-TV kommer du att träffa vd:arna för JM, Stora Enso, Boliden samt Electrolux som ger sin syn på utvecklingen av bolaget just nu och hur de ska växa framåt. Bolagsanalytiker från Kepler Cheuvreux kommer att ge sin syn och rekommendation för respektive bolag.  Från Robur kommer förvaltaren Ingemar Syrèhn att ge en aktuell uppdatering om Sverige- och Exportfonden, du möter också Roburs Aktiechef, Stefan Sundblom, som gör en djupdykning bland småbolagen. Vidare kommer Roburs VD, Liza Jonson, ge sin bild av varför hållbart sparande är viktigt nu och framåt.  Swedbanks privatmarknadschef Eva Trouin diskuterar kvinnligt sparande och ger tips om hur man kommer igång.   Tove Zander vd för Unga Aktiesparare, pratar om vikten av att börja spara i tid, varför aktier är ett intressant placeringsalternativ och varför ”ränta på ränta” är så bra. Som vanligt kommer också ”tips från coachen” som kan underlätta och ge inspiration till ditt sparande.

Programmet samt bonusmaterial med hela intervjuer med de medverkande och annat matnyttigt från marknaden hittar du i Aktiellt. Du kan också se programmet i Swedbank Direkt. I internetbanken och appen hittar du programmet under ”Spara och placera” – Inspiration.


Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En placering i finansiella instrument aktier innebär ett risktagande och du kan förlora hela eller delar av det investerade kapitalet. Vid en placering i utländska finansiella instrument kan utfallet även påverkas av förändringar i respektive lands valutakurs.
För Swedbank Roburs fonder finns även aktuella faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.