Hoppa till textinnehållet

Skydda ditt företag – skriv de rätta juridiska avtalen

Har du koll på de vanligaste juridiska fallgroparna – och framför allt, hur du undviker dem? Ta några minuter och gör en behovsanalys för att får svar på vilka avtal ditt företag behöver. Tillsammans med vår samarbetspartner Avtal24 erbjuder vi dig som är företagskund hos Swedbank ett kostnadsfritt* avtal online.

Erbjudande till dig som är kund i Sala Sparbank

Ett kostnadsfritt* avtal (ord. pris 995 kr-2 995 kr)

*Erbjudandet gäller under perioden 1 oktober 2019 till och med 29 februari 2020 för dig som är kund i Sala Sparbank. Vår samarbetspartner avtal24 bjuder på avgiften för ett avtal, gäller när du tecknar företagsavtal online i prisklasserna 995-2 995 kr.

Signatur

Osäker vilka avtal du behöver?

Med rätt avtal kan du känna dig tryggare.

Människa vid dator

Exempel på avtal som ditt företag kan behöva

Aktieägaravtal

Du kan skriva ett aktieägaravtal (kompanjonsavtal) som reglerar vad som händer med ditt företag om det händer delägarna något, till exempel vid skilsmässa eller dödsfall.

Konsultavtal

För företag som använder konsulter är det viktigt för både dig och konsulten att skriva konsultavtal som reglerar uppdragets omfattning, ersättning och deadlines.

Sekretessavtal

Det finns många situationer när du kan behöva dela med dig av företagsintern information eller företagsidéer. Ett sekretessavtal skyddar dig mot att känslig information sprids vidare.